Related Articles

10 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
mygif
Yvl said in December 19th, 2011 at 15:50

Skanus skanus 🙂

mygif
ashtroka said in May 5th, 2012 at 09:00

Techninis klausimas – spėju, tu mieles naudoji šviežias?
Nes aš dažniausiai su sausom tešlas minkau…

mygif
Yvl said in May 5th, 2012 at 09:09

nemoku aš su tais milteliais – naudoju įprastas 🙂

mygif
ashtroka said in May 6th, 2012 at 09:33

Ok. Šiandien kepsiu 😛

mygif
Yvl šimtalapis | ashtroka said in May 6th, 2012 at 16:36

[…] atsižvelgdama į Yvl receptą, pradėjau kryžiaus kelią šamanizmo seansą virtuvėje. Tešla savo sudėtimi atrodo paprasta, […]

mygif
Liūtas said in December 22nd, 2013 at 17:08

O aguonas būtinai taip reikia dėti? Ar galima per visą plotą išlygint?

mygif
Yvl said in December 22nd, 2013 at 17:10

Nu tada gausis aguonų vyniotinis 🙂

mygif
Liūtas said in December 22nd, 2013 at 17:16

Mhm, parašiau ir pati pagalvojau.. Darom, žėsim ką turėsim 🙂
Atrodo, tai nepaprastai skaniai 🙂

mygif
Yvl said in December 22nd, 2013 at 17:20

Tik pjaut neskubėk. Čia kaip lazanija – skaniausia rytoj 🙂

mygif
Liūtas said in December 22nd, 2013 at 18:35

Gracias 🙂 pjausim poryt, jei nieks nematant neprasisuks 🙂

Leave A Reply

 Username (*required)

 Email Address (*private)

 Website (*optional)

Please Note: Comment moderation maybe active so there is no need to resubmit your comments

Statistika

Flag Counter
Switch to desktop version
%d bloggers like this: