Tryškių bike fiesta 2010

Daug negalvojant susimetėm maršrutą įdomesniais keliais ir išpjovėm. Jau nuo pat ryto dangaus ženklai buvo geri:

Kelalis geras, mašinų mizernai. Netrukom atsirast Šeduvoj, o čia žiū jau ir pietų metas. tako apspist angelų sargų transporto priemonę:

Nu o nuo ten iki Tryškių jau ranka paduot. O čia dainos šokiai estrada. net dūmai rūksta! Alaus gėrimo rungties nelaimėjom. Olimpinis principas!

Tradiciškai buvo paaukota Jawa (prieš tai paskelbus totalizatorių, kiek laiko atlaikys variklis atsukus pilną gazą ant laisvų. ehe. trys minutės su biškiu!):

Bet anoji pasirodė ne tokia jau ir lengvai pasiduodanti (auksas ir pelenuose žiba!)

Kitas rytas atėjo netikėtai. Uodai, sūkos,  ne tik kad per žiemos šalčius neiššalo, bet tai ir dienom pradėjo gyvenimą ėst! Iki jūros nebevažiavom, ale išzyziau kad privalu aplankyt Žagarę ir garsųjį Puodų namą.

Pasirodo kartais vidinis GPS sugrybauja, ir suktelėjom lyšnų kilometrų iki Mažeikių. Ten vietinėj maksimoj updeitinom vidinius GPS žemėlapio pagelba, ir mygom atsiradom kur reikia.

Beje, visur ištikimai lydėjo geras draugas Vytukas:

Jonišky jamam pietus (pasirodo Vegeta yra afygienai geras daiktas, dėl to ji barstoma ant VISUR).

Ir beje, trankytis po Lietuvą vadovaujantis kelio ženklais ir nuorodomis yra gausiai komplikuota. Iš Joniškio išvažiavimo link Panevėžio ieškojom sukdami ratus…

Comments

comments

This entry was posted in Kelionės. Bookmark the permalink.

6 Responses to Tryškių bike fiesta 2010

  1. saulla says:

    xDDD
    Geeeras… Jonisky buvot 😀 Ar ten tik valget? Gaila 😀

  2. Yvl says:

    pietus jemem, tranzitu per ten 🙂

  3. eewl says:

    Aprašymas smagus, bet Jawos fotkę mozilla rodo apverstą. Kaškodėl.

  4. Yvl says:

    neapversta. čia nuotrauka tokia 🙂

  5. Marius says:

    Kad LT provincijos miesteliuose nėra kelio ženklų nurodančių kryptis, tai faktas. Pastoviai išdūria ir tenka kapstyti pagal nuojautą, arba ieškoti centrinės gatvės/aikštės, kur dar šioks toks ženklas kabo..

  6. Yvl says:

    Cituoju kaliega:
    “Buvo gera galimybė pačekinti orientavimasi be GPS. Reziumuojant pasakyčiau, kad nuorodų ir ženklų Lietuvoje trūksta. Arba trūksta logikos.
    Minant iš Pakruojo ieškom rodyklės į Panevėžį. Kaip ne kaip į apskrities centrą nuoroda turi būt už pagrindą. Privažiuojam kelio išsišakojimą. Nuorodos “Šeduva ir “dar kažkas”. Px, jamam Šeduvą… Po kelių šimtų m privažiuojam sankryžą. Ženklai sako , Šeduva tiesiai žvyrkeliu dontknow Px, minam Pasvalin, nes į Šiaulius nereikia (o gal?) …Pavažiavus dar kelis km Pasvalio kryptim atsiranda ženklas Panevėžys ->…”

Leave a Reply