Coolinarija vol.9

Taigi, eilinė duoklė itališkai virtuvei:

  • Sojos faršas
  • Svogūnas
  • Česnako skiltelė
  • Pomidorų pasta
  • Pomidorai
  • Druska, pipirai ir t.t.
  • Spageti (be abejo)

Škias, sojos faršą

apverdame sūdytame vandeny su pora kubelių sultinio apie 10 minučių. Kol faršas verda, pjaustom pomidorus, svogūną (šaldytuve dar radau galiuką cukinijos – suėjo ir tas. Šiaip itališka virtuvė patinka tuo, kad sunaudojami visi šaldytuvo likučiai, galiukai, etc):

Faršą, daržoves verčiam į keptuvę, įdedam pomidorų pastos:

Pagal skonį dedam prieskonius: druską, pipirus, Vorčesterio arba sojos padažą, smulkintą česnaką, išmaišom ir paliekam troškintis. Pabaigoje pridedam DAUG pievagrybių:

Kol padažas troškinasi, verdam makaronus. Po to laižomės pirštukus:

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

6 Responses to Coolinarija vol.9

  1. iverslo says:

    o normalus faršas netinka?

  2. Yvl says:

    Galima, bet cia – KITAIP 🙂

  3. zirafele says:

    labai skanu, tikrai…raskit pusvalandi gera ir pasigaminkite… labai patiko, kad nebrangus visi produktai

  4. Ananimas says:

    Papriekabiausiu 🙂

    Reiktų rašyti ne Vorčesterio, o greičiau jau Vusterio padažas.

  5. Yvl says:

    Nieko nežinau – ant buteliuko aiškiai parašyta: "Vorčesterio padažas"!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *