Taigi, eilinė duoklė itališkai virtuvei:
- Sojos faršas
- Svogūnas
- Česnako skiltelė
- Pomidorų pasta
- Pomidorai
- Druska, pipirai ir t.t.
- Spageti (be abejo)
Škias, sojos faršą
apverdame sūdytame vandeny su pora kubelių sultinio apie 10 minučių. Kol faršas verda, pjaustom pomidorus, svogūną (šaldytuve dar radau galiuką cukinijos – suėjo ir tas. Šiaip itališka virtuvė patinka tuo, kad sunaudojami visi šaldytuvo likučiai, galiukai, etc):
Faršą, daržoves verčiam į keptuvę, įdedam pomidorų pastos:
Pagal skonį dedam prieskonius: druską, pipirus, Vorčesterio arba sojos padažą, smulkintą česnaką, išmaišom ir paliekam troškintis. Pabaigoje pridedam DAUG pievagrybių:
Kol padažas troškinasi, verdam makaronus. Po to laižomės pirštukus:
o normalus faršas netinka?
Galima, bet cia – KITAIP 🙂
labai skanu, tikrai…raskit pusvalandi gera ir pasigaminkite… labai patiko, kad nebrangus visi produktai
Super 🙂
Papriekabiausiu 🙂
Reiktų rašyti ne Vorčesterio, o greičiau jau Vusterio padažas.
Nieko nežinau – ant buteliuko aiškiai parašyta: "Vorčesterio padažas"!!!!