Related Articles

12 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
mygif
Kamile said in May 11th, 2012 at 18:08

Nerealu! Gaila, kad ne angliskai, padetu svedu tiekima uztikrinti :/

mygif
batonas said in May 11th, 2012 at 18:09

Anoks čia nuopelnas, tu geriau belgių krūvą priviliok.

mygif
ff said in May 11th, 2012 at 19:06

nu kur cia tau manekenes 180? bredas totalus, o masinos tai vien geldos lietuvoje, palyginti su belgija.

mygif
Akvilė said in May 22nd, 2012 at 05:52

Šiaip tai lietuviai, na aišku, ir moterys, yra vieni aukščiausių pasaulyje. Europoje antri po Olandų. Tai kas čia keisto? Aš su savo 165 maža jaučiuosi….

mygif
Nop said in May 23rd, 2012 at 22:25

Tikrai ne antri, po Olandu eina Norvegai, Danai, Svedai, Estai, Suomiai ir kitos siaures tautos. O moteru vidutinis ugis turbut ir yra apie ~165.. Aisku jaunimas vis aukstyn auga 🙂

mygif
Kurshis said in May 14th, 2012 at 10:49

ff – ramiakas. Straipsnis teisingas. Geldos Lietuvoje vazineja, taciau pirktos uz tokius grasius uz kokius belgai perka duona, taip kad viskas tvarkoje. O, kad lietuves bobos (ir siaip didelis eastern europe bobu kontingentas) groziu tikrai pasigirt gali. Olandijoje pvz karves daug uz bobas grazesnes – speju pas belgus tas pats.

mygif
juru gezas is Siauliu said in May 19th, 2012 at 19:05

…geras straipsnis (kodel maintenance nedarot?;))) ispudziai perduoti tiksliai ir koncentruotai… bobos musu ,gal ir grazios, grazios-bet prityvios pasidare ir lekstos (tolimesnes kurybines sekmes autoriui !;)

mygif
Darko said in May 25th, 2012 at 08:36

Kuo lietuviai gali pasigirti, tai kompleksais. Jeigu giria, tai ok, kelk nosį, ko čia drovies ir dar teisinies, aj mes skurdžiai, aj mes lopai.

Kiek nuvažiuoju su savo “gelda” į Vokietiją pas draugus vokiečius, niekad skurdžiumi nesijaučiau ir leidžiu sau ir draugams alaus pastatyti, nekalbant apie moteris.

mygif
Asta said in May 29th, 2012 at 09:22

Ir Belgijoje yra graziu moteru ir merginu ir jos dazosi ir graziai rengiasi, nesvarbu kur gyvena kaime ar mieste. Bet kuri lietuvaite galetu joms pavydeti. Skirtumas tik toks, kad jos (belges) tai daro daug subtiliau. Taigi visur visokiu yra ir Lietuvoje ir Belgijoje. O tas jusu Jo turbut be Skandinavijos daugaiu nieko ir nemate, kad po Lietuva atvepusiu zandikauliu vazinejo… arba straipsio autorius viska pagrazino… Perskaiciusi straipsni, prisiminiau vieno belgo, turizmo profesionalo, papasakota anekdota. Taigi: numire zmogus ir nukeliavo i roju. Po kurio laiko, praso pas Dieva, kad isleistu ji pasiziureti, kaip atrodo pragaras. Nuvyksta, o ten : kazino, naktiniai, klubai, barai, restoranai… Po kiek laiko, jis ir vel prasosi i pragara, atostogu dviem savaitem. Ir vel, tas pats: barai restoranai, linksmas gyvenimas… Gryzes, prasosi, ar negaletu Dievas jo isleisti visam laikui i pragara… Taip zmogus palieka roju ir iskeliauja i pragara, ir ka jus sau manot? Ogi ten, velniai verda smala… Nieko zmogelis nebesuprata ir klausia, kas gi atsitiko? O jam atsako: – Tada buvai turistas, o dabar nuolatinis gyventojas 🙂

mygif
Vaiva said in May 29th, 2012 at 22:51

“Ramiai, Joska, sakau aš, pas mus pagal įstatymą manekenės turi kas 50km tranzuoti greitkeliuose. Kad gražiau būtų.” Ahaha, užmušei mane :DDD Šaunuolis!!!! Super!

mygif
Mindaugas said in June 1st, 2012 at 09:35

Labai teisingas straipsnis, su geru sarkazmo žiupsniu. Visko pas mus yra, ir geldų, ir nuliovų mašinų, ir manekenių, ir gerai, kad feminisčių beveik nėra 🙂 Žodž, pakėlė nuotaiką penktadieniui. Aš savo pusbrolį (iš Vokietijos) nuvežiau į Šiaulius, tiksliau į gimtąjį pietinį (Gytarius), o jis ir sako: “Geto” :DDDDDD Bet jis labiau pamilo Lietuvą nei Vokietiją, tad va kaip būna 🙂

mygif
200 Euru max said in June 24th, 2012 at 23:10

nezinau kur jus mazda du imate uz 100 euru parai bet tokio lygio masina Briuselyje nekainuoja daugiau nei 100 euru 3 paroms

Leave A Reply

 Username (*required)

 Email Address (*private)

 Website (*optional)

Please Note: Comment moderation maybe active so there is no need to resubmit your comments

Statistika

Flag Counter
Switch to desktop version
%d bloggers like this: