Related Articles

7 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
mygif
Igelis said in July 1st, 2010 at 15:26

tai gal pagaliau atskleis kas paslapti, kokiu ten alaus rusiu yra?

mygif
Yvl said in July 1st, 2010 at 15:31

nuotraukoj nesimato?

mygif
Igelis said in July 1st, 2010 at 16:26

ačiū, matosi.

mygif
Ciundra said in July 1st, 2010 at 17:47

Pirmas ispudis buvo net labai geras, o gal tiesiog labai gera nuotaika buvo kai ten apsilankiau pirma karta?!Veliau ten eidavau ziuret rungtyniu ir ragauti skirtingu alaus rusiu.
Aisku, skoniai pas visus gali buti skirtingi, bet man asmeniskai labiausiai patiko “ginesas” ir “budvaizeris” , nes jie turi kaka tokio labai savotisko savo skonyje ir tai labai juos isskiria is kitu ten pilstomu alu. O tokie grandai kaip Krusovice, tiek ir Bernard nuvyle – is buteliu jie kazkaip labiau skanesniais pasirode, o cia jie beveidziai.Angliskas ale ir airiski stoutai nepaliko ispudzio -tokie vidutiniokai, be pretenziju i iskirtinuma.
Is maistu ,tai nieko neragavau, nes namai visai salia ir puikiausiai galiu ir namie pavalgyti.Bet siaip tai porcios atrodo ispudingai.
O stai kas labai liudnai nuteike, tai kad ta mergicka, kuri tamsesne, nedapildineja alaus i bokala ir taip vyksta pastoviai 🙁

mygif
Arnas said in September 11th, 2010 at 13:24

“Alaus Studija” gana idomi aplinka nukelianti 20-30 metu atgal sumaisyta su dabartimi. TIKRAS IRISH PUB, Alaus kvapas, geras maistas, tik vietos mazoka savaitgaliais 🙂

mygif
Laminatas said in September 18th, 2013 at 10:48

O esi laminato ragavęs? 😀 net įdomu pasidarė paragaut tų šonkauliukų, kad sužinočiau laminato skonį 😀

mygif
Yvl said in September 18th, 2013 at 10:50

Ar būtina ragauti šūdą, kad suprastum, jog jis nelabai skanus?

Leave A Reply

 Username (*required)

 Email Address (*private)

 Website (*optional)

Please Note: Comment moderation maybe active so there is no need to resubmit your comments