Taigi, kadangi mėgstu visokiausius ten makaronus ir kt. itališką crap – neseniai RIMI aptikom anavatokį padažą:
Pakepinus dar dvigubai tiek faršo, sudėjus šito stiklainio turinį, viską gerai pakaitinus keptuvėje – gaunasi visai neblogas priedas prie spageti.
O ir šiaip turistaujant paįvairina “paxliobkę” iš makaronų ir paprastų mėsos konservų.
Skanaus!
Fone šnypšteli atidaroma alaus skardinė.. Kvepia bazilikais….
Pabandysim prie progos 🙂
A Svedasuos ar nebuvai praitą šeštadienį? 🙂
skaitau, daba parasyt belieka kaip skaniau sprotus valgyt su batonu!
PS a +- vegetarisko lengvai padaromo ir ypatingai skanaus maisto netur ant paruosimo?
prašau, kuo nevegetariškas?
http://yvl.blogas.lt/coolinarija-vol-9-32.html