Coolinarija vol.11

Taigi, kadangi mėgstu visokiausius ten makaronus ir kt. itališką crap – neseniai RIMI aptikom anavatokį padažą:

Pakepinus dar dvigubai tiek faršo, sudėjus šito stiklainio turinį, viską gerai pakaitinus keptuvėje – gaunasi visai neblogas priedas prie spageti.
O ir šiaip turistaujant paįvairina “paxliobkę” iš makaronų ir paprastų mėsos konservų.

Skanaus!

Fone šnypšteli atidaroma alaus skardinė.. Kvepia bazilikais….

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

3 Responses to Coolinarija vol.11

  1. Well says:

    Pabandysim prie progos 🙂

    A Svedasuos ar nebuvai praitą šeštadienį? 🙂

  2. wundis says:

    skaitau, daba parasyt belieka kaip skaniau sprotus valgyt su batonu!

    PS a +- vegetarisko lengvai padaromo ir ypatingai skanaus maisto netur ant paruosimo?

Comments are closed.