Well, Vakar vėl mane įleido į virtuvę… Kadangi buvo apėmęs dids įkvėpimas – fotografija buvo padaryta tik post factum… (ne ne, ne PO suvalgymo, o PRIEŠ 🙂 )
Taigis:
- Vištienos file (-ė ???)
- Sezamo sėklos
- Pomidoras
- Pomidorų pasta(arba pomidorų padažas, praskiestas vandenėliu)
- Medus
- Keptuvė
- ir t.t.
Vištieną pjaustom juostelėmis, apkepam, sudedam smulkintus pomidorus, supilam pastą/padažą. Šlakelyje karšto vandens ištirpinam šaukštą medaus, supilam į keptuvę su vištienos-pomidorų makalyne, pakaitinam kol ima tirštėti, suberiam sezamo sėklas, dar truputį patroškinam.
Skanaus!
Ej. Gauk koki gera sultingo, nuostabaus fokisko kepsnio recepta. su grybais. Kad burnoj tirptu. Tada praeksperementok ir duok zinot.
Ej. Gauk koki gera sultingo, nuostabaus fokisko kepsnio recepta. su grybais. Kad burnoj tirptu. Tada praeksperementok ir duok zinot.