Coolinarija vol. 10

Well, Vakar vėl mane įleido į virtuvę… Kadangi buvo apėmęs dids įkvėpimas – fotografija buvo padaryta tik post factum… (ne ne, ne PO suvalgymo, o PRIEŠ 🙂 )
Taigis:

  • Vištienos file (-ė ???)
  • Sezamo sėklos
  • Pomidoras
  • Pomidorų pasta(arba pomidorų padažas, praskiestas vandenėliu)
  • Medus
  • Keptuvė
  • ir t.t.

Vištieną pjaustom juostelėmis, apkepam, sudedam smulkintus pomidorus, supilam pastą/padažą. Šlakelyje karšto vandens ištirpinam šaukštą medaus, supilam į keptuvę su vištienos-pomidorų makalyne, pakaitinam kol ima tirštėti, suberiam sezamo sėklas, dar truputį patroškinam.
Skanaus!

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

2 Responses to Coolinarija vol. 10

  1. wundis says:

    Ej. Gauk koki gera sultingo, nuostabaus fokisko kepsnio recepta. su grybais. Kad burnoj tirptu. Tada praeksperementok ir duok zinot.

  2. wundis says:

    Ej. Gauk koki gera sultingo, nuostabaus fokisko kepsnio recepta. su grybais. Kad burnoj tirptu. Tada praeksperementok ir duok zinot.

Comments are closed.