Kad jau pradėjau, tai tęsiu. Niekas nesustabdys!
Šedevras insipruotas numatomų alaus išgertuvių šįvakar su motokolegomis.
Jamam:
- Jautienos
- Bulbų
- Morkų
- Alaus
- Visokių ten pripravų
Gražiai ir dailiai supjaustom mėsytę, bulvytes:
Ant mėsytės pilam visokias ten druskas, pipiriukus, dar įmečiau garstyčių grūdelių… Dedam morkytes. gaunam vaizdelį:
Ant viršaus suklojam bulbas, ir viską gražiai sulaistom alum. Šaldytuve radau užsilikusio kokio tai papuikinto:
Pilam tiek, kad mėsytė būtų apsemta.
Kišam į orkaitę ir palaikom 180-190 laipsnių apsupty kokią valandą… Pabaigoj ant viršaus užmetam porą šaukštų grietinės.
Balius paruoštas – ku*vos prie stalo! (© StormS)
nu, atrodo visai nieko 😉 ir paprasta, ir greit 🙂 ti, va, tokio alaus bifki gaila 😀 as geriau "gintariniu" (jei tas alus sviesus) arba kokiu "baltijos" ar porteriu (jei tamsus, bet abejoju, ar tamsus tiktu..) sulaistyciau 🙂 O tuo alum pasigardziuociau prie patiekalo 🙂
Hmm kaip skanu 🙂
Kada pakviesi ragauti savo kulinariniu sedevru
Achtu*****, o enduristu nepakvietei? Pareina minusas!
kur tu, bliadia, su tokiais kulinariniais šedevrais buvai, kai mes Pas Stasį gyvenom? 😐
p.s. alia vis tiek pagiriamasis žodis už įvairiapusiškų išgyvenimų pa’blog’inimą 🙂
Tai kad tais laikais nebuvo anei techniniu galimybiu tokius monus gamint… 🙁