Coolinarija vol.3

Gerbiamieji gyvenimo būdo žurnalo skaitytojai. Šiandien papasakosiu kaip galima greit ir be didelių pastangų paįvairinti savo pietų racioną. Mums reikės:

  • Koldūnų (brandas, kiekis ir t.t. – pagal skonį)
  • Fermentinio sūrio (konkrečiu atveju buvo naudotas Rokiškio Gojus)
  • Pievagrybių (pagal skonį)
  • Majonezo (nedaug)
  • Orkaitės (1 vnt)
  • Nu ir visokių ten jau a la fantazija, meilė, etc..

Škias peilio, tarkos, pjaustymo lentelės, rankų ir dar šiokių tokių namų ūkio padargų pagelba viskas yra paruošiama sekančiai:

Po to išvirti koldūnai ir visa kita susmulkinta geruma sukrauta ant viršaus grūdama į karštą (180 gradusų pagal Celsijų) orkaitę taip kokiai penkiolika-dvidešimt minučių:

Vartojama su spanguolių kisielium/alum/arbata/čefyru/whatever:

Skanaus!

hint: jei norit gražiai ir estetiškai – darykit
atskiruose bliūduose atskiras porcijas, arba negiliam kokiam inde. aš
kadangi tingėjau skalbt negilų – tai po to serviravosi šitas skanėstas
kaip koks kewliu yowalas – negražiai.

P.s.: Dėl patiekalo vartojimo būtinai pasitarkite su savo dietologu…

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

One Response to Coolinarija vol.3

  1. sese says:

    aciu uz kulinarines idejas, manau senberniam lb aktualu, kaip skaniai pasigaminti lesalo:) nors ir man, jaunai, idomu, ka nauo galima pasigaminti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *