Alaus studija

Foto iš tikrasalus.lt

Foto iš tikrasalus.lt

Vakar išbandyta Alaus studija. Gėda, aišku, kad tokią įstaigą turint prie pat namų į ją taip ilgai reikėjo ruoštis.

Alaus yra iš ko pasirinkt.

Interjoras – kaip ir turėtų būti kožnoj pabažnoj aludėj. Stalai gal dar kiek per nauji, bet su laiku viskas susitvarkys. Tikėkimės.

O va jų išgirtieji šonkauliukai – šūdų šūdas. Porcija nemaža, patys dideli ir daug mėsos, bet išmirkyti tame dūmų kvapo marmale, kur nūnai visi “rūkyti” mėsos gaminiai, krautuvės lentynoj esantys, mirkomi, todėl skonis kaip laminato. Minus vienas.

Comments

comments

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

7 Responses to Alaus studija

  1. Igelis says:

    tai gal pagaliau atskleis kas paslapti, kokiu ten alaus rusiu yra?

  2. Yvl says:

    nuotraukoj nesimato?

  3. Igelis says:

    ačiū, matosi.

  4. Ciundra says:

    Pirmas ispudis buvo net labai geras, o gal tiesiog labai gera nuotaika buvo kai ten apsilankiau pirma karta?!Veliau ten eidavau ziuret rungtyniu ir ragauti skirtingu alaus rusiu.
    Aisku, skoniai pas visus gali buti skirtingi, bet man asmeniskai labiausiai patiko “ginesas” ir “budvaizeris” , nes jie turi kaka tokio labai savotisko savo skonyje ir tai labai juos isskiria is kitu ten pilstomu alu. O tokie grandai kaip Krusovice, tiek ir Bernard nuvyle – is buteliu jie kazkaip labiau skanesniais pasirode, o cia jie beveidziai.Angliskas ale ir airiski stoutai nepaliko ispudzio -tokie vidutiniokai, be pretenziju i iskirtinuma.
    Is maistu ,tai nieko neragavau, nes namai visai salia ir puikiausiai galiu ir namie pavalgyti.Bet siaip tai porcios atrodo ispudingai.
    O stai kas labai liudnai nuteike, tai kad ta mergicka, kuri tamsesne, nedapildineja alaus i bokala ir taip vyksta pastoviai 🙁

  5. Arnas says:

    “Alaus Studija” gana idomi aplinka nukelianti 20-30 metu atgal sumaisyta su dabartimi. TIKRAS IRISH PUB, Alaus kvapas, geras maistas, tik vietos mazoka savaitgaliais 🙂

  6. Laminatas says:

    O esi laminato ragavęs? 😀 net įdomu pasidarė paragaut tų šonkauliukų, kad sužinočiau laminato skonį 😀

Leave a Reply