Ataskaita

Oi lylia lylia leliumai. Ilgai neberašiau, abo nes o tačiau buvau žiauriai užsiėmęs/tingėjau/neturėjau noro-įkvėpimo-whatever.

Kanka – Buvau b2g. Apupienai. Visi jau prirašė ir daug. Kiaulės-voro sektos nuotraukų pilna visur. Tas yra apupenai. Neberašysiu nieko.

O dabartės duodu paskutinės savaitės ataskaitą:

  • Buvau Lenkijoj
  • Šventėm Jonines
  • Plaukėm baidarėm
  • Perkėliau akvariumą į naują stiklą
  • Įsitaisėm katiną

Apie Lenkiją parašysiu atskirą review kitu postu. Kažkada.

Taigi, Joninės buvo atšvęstos kaip priguli, netgi tabulai sakyč. Viskas parodyta Zilkės rolike. (Beje, anu greit visi ainat čia ir duodat Zilkės klipukams geriausius balus!)

Baidarės. Šį kartą plaukėm Širvintos upe. Taktinis manevras buvo pasirinktas tobulas: vieną dieną plaukėm iki sodybos iš kurios nuomavom inventorių, kitą dieną tolyn nuo jos. Pliusai – jokių palapinių ir daiktų pakavimo, kimšimo, nes viskas liko sodyboj pastatyta ir paruošta dar nuo penktadienio vakaro, kai ten atsibeldėm. Baidarėj tik alus ir užkandžių krepšelis. Aha? Nu ten aišku pirtis, ir visa kita buvo included. Upė visai nieko, ypatingai sudėtinga nebuvo, teko poroj vietų persinešt per medžius, daug kur lyst po jais. Nors šeiminykas sakė, kad kartais būna nuleista užtvanka ir tenka šliaužt pilvu per dugną. Nekas… Mums nuskilo ir to nepatyrėm.

Akvariumas. Viskas prasidėjo dar žiemą, kai vienoje siūlėje atsirado maža skylutė. Šiaip netaip užlopiau. Po kiek laiko – dar viena, tik kiek žemiau… Kai išdygo trečioji dar žemiau – pasitikėjimas stiklu dingo (o jau gana senas buvo.. Gal koks brokas su laiku išlindo – bala žino…) Taigi skubiai kreipiaus į Giedrių, ir anas už teisingą kainą sulipdė naują. Lipdyt reikėjo todėl, kad išmatavimai absoliučiai nieko bendro neturi su standartu ir nusipirkt krautuvėj – mission impossible

Bet viskas praėjo kaip iš vadovėlio ir jau po 2 dienų akva buvo skaidri kaip ašara. Geriau ir būt negali!

Nu ir paskutinė, (last, but not least) naujiena – KATINAS!

Nu tai anąkart kai buvom pas Iewoo, gi jos Sara iš vakaro buvo atsivedus krūvelę pūkuotų mažių.. Taip kažkaip madam ir pareiškė kad ŠITO noriu… Išlaukėm laiką, kol be didesnio vargo galima atitraukt nuo motinos, ir anava, sekmadienį Adolfas Marija Ruberoidas fon Pinkevičius IV arba tiesiog Pinkis* atsidūrė mūsų troboj… Idant vienoj aky buvo įsimetęs konjuktyvitas, veterinorka davė lašų, kurie jau po poros dienų parodė, kad veikia tabulai!

*Iš tikrųjų tas Pinkis gal daugiau iš to išėjo, kad Iewoo tėvukai kadais turėjo tokią fainą mianyšką arbatinę pavadinimu Pinx

Tataigi, ponai ir ponios, pristatau:

Comments

comments

This entry was posted in Kita. Bookmark the permalink.

1 Response to Ataskaita

  1. hora says:

    Labai gražus katinas.

Leave a Reply