Marš marš, kareivėli

Я хуею, дорогая редакция: ateina šįryt personalo vadovė ir pakiša raštą:

Panevėžio KPC, Anykščių teritorinis skyrius.
Informuojame kad jūsų įmonėje dirba toks ir anoks nesusitvarkęs karinės įskaitos.

Nu ir šaukimas atvykti.
Mikimauzų kraštas… Šauktinė kariuomenė lyg ir reducinama, amžium aš jau ir taip per senas kariaut, na ir o bettačiau netgi visi diplomai pristatyti iš karto po studijų baigimo… Betgi ne – būk malonus, atpizduliačink >200 km per abu galus ir atvežk nuotrauką beigi padėsi parašą…
Be visų kitų dokų reikia ir DEKLARUOTOS GYV. VIETOS PAŽYMOS… Kokiam akmens amžiuj gyvena jie? O dar berods krizinio biudžeto litų gauna daugiausiai iš visų..

On the other hand – tobulas antikrizinis planas: metus laiko turi stogą, maistą. Ir visa tai 4free! (Nu tik atletika užsiimt reikia… Bet čia irgi kaipo pliusas – chaliavas gym’as!)


p.s.: finale buvo taip:

-labadiena, šaukimą gavau..

-A.. nujo, siuntėm..

-Tai va, atėjau…

-Duok seną pažymėjimą, sakyk kur gyveni, kur dirbi… Va, naujas pažymėjimas. Per 15 dienų užsiregistruok karo prievolės centre pagal gyvenamą vietą. Viso gero.

Ta proga dar ir iki Puntuko nulėkiau, padrybsot 🙂

Comments

comments

This entry was posted in Kita. Bookmark the permalink.

4 Responses to Marš marš, kareivėli

  1. ewal says:

    gal karui ruošiamės? pas mum įmonėj irgi kažkoks šaršalas visai neseniai vyko dėl tos karinės pripiskos. aš kažkaip numojau, atstokit nuo mano biednos galvos. dabar galvoju, ar negausiu ir aš paviestkos. man tai gerai – 10 km maksimum.
    gal į partizanus ims?

  2. Marjus says:

    skaitau jeigu imtu – eiciau neissisukinedamas. totalus susiliejimas su gamta, ginklu. tautos gynimas. nuo duhu atsispardyciau grasindamas landzbergiu.

  3. dzin says:

    Tai gal renka ką čia palengvintu būdu išpirdolinti iš įmonės ir tiek

  4. Yvl says:

    Tai kad nelabai 🙂

Leave a Reply