Coolinarija vol.13

Ar jau minėjau kad maisto prasme galėčiau būti italas? Ne? Tai sakau dabar.
Vienas iš greitai ir lengvai paruošiamo ir bent jau man – very eatable maistelio pavyzdžių:

  • Makaronai
  • Pesto padažas
  • Parmezano sūris
  • Sasyskos (optional)
Su šaukštu aliejaus vandenyje išverdam makaronus (man kažkodėl būtent su pesto padažu labiausiai patinka kuo didesnio formato makaronai. Duotu atveju – “kaspinėliai”)

Išvirusius makaronus verčiam į durlšlioką, perliejam drungnu vandeniu ir verčiam atgal į puodą. Kraunam šaukštą pesto padažo (duotasis egzempliorius pardaliojasi Rimi)

Viską gerai išmaišom, aš netgi pakratau uždengtą puodą. Nu aišku baigiant virt makaronams į tą patį puodą įmetam sasyskų pagal skonį.
Visą šitą gėrį lėkštėje aptarkuojam parmezano sūriu ir… Bon apetit!

Comments

comments

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

6 Responses to Coolinarija vol.13

  1. wundis says:

    lol? kas ce do dyvai, tu matytum kokie sedevrai buvo kuriami kamcetkos barake!

  2. Yvl says:

    obleu, shitos patrobos esme – PESTO!!

  3. linas daily says:

    petroVos! 🙂

  4. Yvl says:

    nu matai Linai, čia jau kaip kuriam krašte… Mano bobutė vadindavo "patrova" 🙂

  5. velijura says:

    gal aš durna, bet man sasiskos vapšie kažkas baisaus yra, visai nesiderina su niekuo nei su pesto nei su presto.
    tada jau geriau koks pomidoras 🙂

  6. wundis says:

    Teisingai, Valera, sakai. P*su evilui minusa uz sasyskas.

Leave a Reply