Coolinarija vol.5

Kad jau pradėjau, tai tęsiu. Niekas nesustabdys!
Šedevras insipruotas numatomų alaus išgertuvių šįvakar su motokolegomis.
Jamam:

  • Jautienos
  • Bulbų
  • Morkų
  • Alaus
  • Visokių ten pripravų

Gražiai ir dailiai supjaustom mėsytę, bulvytes:

Ant mėsytės pilam visokias ten druskas, pipiriukus, dar įmečiau garstyčių grūdelių… Dedam morkytes. gaunam vaizdelį:

Ant viršaus suklojam bulbas, ir viską gražiai sulaistom alum. Šaldytuve radau užsilikusio kokio tai papuikinto:

Pilam tiek, kad mėsytė būtų apsemta.
Kišam į orkaitę ir palaikom 180-190 laipsnių apsupty kokią valandą…  Pabaigoj ant viršaus užmetam porą šaukštų grietinės.
Balius paruoštas – ku*vos prie stalo! (© StormS)

Comments

comments

This entry was posted in Coolinarija. Bookmark the permalink.

5 Responses to Coolinarija vol.5

  1. Debesys says:

    nu, atrodo visai nieko 😉 ir paprasta, ir greit 🙂 ti, va, tokio alaus bifki gaila 😀 as geriau "gintariniu" (jei tas alus sviesus) arba kokiu "baltijos" ar porteriu (jei tamsus, bet abejoju, ar tamsus tiktu..) sulaistyciau 🙂 O tuo alum pasigardziuociau prie patiekalo 🙂

  2. Turtas says:

    Hmm kaip skanu 🙂
    Kada pakviesi ragauti savo kulinariniu sedevru

  3. Anonymous says:

    Achtu*****, o enduristu nepakvietei? Pareina minusas!

  4. Piškinų mergiotė says:

    kur tu, bliadia, su tokiais kulinariniais šedevrais buvai, kai mes Pas Stasį gyvenom? 😐

    p.s. alia vis tiek pagiriamasis žodis už įvairiapusiškų išgyvenimų pa’blog’inimą 🙂

  5. Yvl says:

    Tai kad tais laikais nebuvo anei techniniu galimybiu tokius monus gamint… 🙁

Leave a Reply